Selecteer een pagina

Over ons

Rijschool De Sleutel

Ik ben de trotse eigenaar van Rijschool De Sleutel. Aangenaam. Ik ben Fatih Ozkan. Ik run deze rijschool met veel liefde en plezier.

Wie zijn wij?

Men omschrijft mij vaak als een vrij actief persoon die veel aandacht geeft aan de persoonlijke begeleiding, zodat jij op de juiste manier de onderdelen van het autorijden aanleert. Ik kan zeer rustig zijn. Communicatie is een belangrijk punt die ik graag meeneem in mijn rijlessen wat voor transparantie en duidelijkheid resulteert. Iedere rijles ziet er ook anders uit wat aangepast wordt naar jou behoeftes. Ik heb ervaring met leerlingen die AD(H)D, Autisme en faalangst hebben. Ieder is uniek en heeft een eigen manier van leren. Daarom zijn de rijlessen op maat. Je krijgt gegarandeerd een vaste instructeur. Dat zorgt voor veel rust en vertrouwen.

Autorijden is toch een grote stap. Je zult merken dat je in het begin het spannend zal vinden. Met de juiste begeleiding loodsen we jou hier doorheen. Door de rustige manier van les geven zal jouw rijles op maat blijven. De lessen worden letterlijk aangepast op jouw niveau. Heb je meer tijd nodig om een onderdeel te leren?

Wees niet onzeker. Met veel geduld wordt alles meerdere malen uitgelegd om jou het zelfvertrouwen te geven. Heb je al enigszins ervaring met het rijden of neem je alles sneller op? Dan word je meer uitgedaagd met meerdere onderdelen of juist met complexiteit.

Kortom. Rijschool De Sleutel begeleidt jou op de juiste manier om je rijbewijs te halen !

Rijschool De Sleutel biedt rijlessen aan voor iedereen die zijn autorijbewijs wil behalen. Het grootste deel van de rijlessen vindt plaats in Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda. Uiteraard geven wij ook les aan leerlingen die in de omstreken van deze steden leven. Rijschool De Sleutel is daarom ook actief in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Etten-Leur, Oud Gastel, Rucphen, Oudenbosch, Bosschenhoofd, Hoeven en Sint Willebrord.

Rijschool De Sleutel heeft gecertificeerde instructeurs met de nodige ervaring. We hebben ons via het Verkeersacademie laten omscholen. Dit opleidingsinstituut staat zeer hoog aangeschreven en wordt ook aanbevolen door het CBR. Bij Rijschool De Sleutel krijg je altijd les van dezelfde instructeur in een vaste auto die voldoet aan de eisen van het CBR om jou een snelle voortgang te laten boeken. De Leswagen is voorzien van rijhulpsystemen die het rijden vergemakkelijken. Je rijd in een nette en schone auto.

“Rijschool De Sleutel staat voor kwaliteit, veilig, verantwoord, eerlijkheid en klasse.”

Wat is ons streven?

Voor ons staat het kwaliteit voorop. De leerlingen ervaren onze manier van lesgeven als ontspannen, vertrouwd en eerlijk. De leerlingen voelen zich op hun gemak en vinden het autorijden ook prettig. De doel is ook om jezelf te ontwikkelen tot een zelfverzekerde en zelfstandige bestuurder. Wij vinden het belangrijk om jou alle onderdelen stapsgewijs aan te leren, zodat jij het stof eigen maakt en het kan toepassen. In de eerste instantie zorgen we ervoor dat jij je op gemakt voelt, zodat het leerproces makkelijk en leuk verloopt. Onze werkwijze is begeleiden in stappen voor vorderingen en constant herhalen van de nieuw aangeleerde onderdelen, zodat jij een succeservaring krijgt.

Na iedere les bespreken we met jou en/of je ouders hoe de les is verlopen en waar de aandachtspunten op liggen. Je vaste instructeur behandelt de lesonderwerpen met jou samen aan de hand van het leskaart. De onderwerpen voertuigbeheersing, verkeersinzicht, bijzondere verrichtingen en zelfstandig rijden worden stapsgewijs behandeld. Ieder op zijn of haar eigen tempo. “Kwaliteit, eerlijkheid en een goede band met één van onze rij-instructeurs is waar wij als rijschool naar streven.” Wij vinden het ook belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om zijn rijbewijs te halen.

Om deze reden rijdt iedereen bij ons voor eerlijke prijzen en bieden wij betalingen in termijnen aan. Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze leerlingen zo goed mogelijk het praktijkexamen laten afleggen binnen het afgesproken lespakket. Daarom biedt rijschool De Sleutel één gratis herexamen aan mocht een leerling niet slagen voor het praktijkexamen.

Open chat
Rijschool de Sleutel
Waarmee kan ik u van dienst zijn?